Ugrás a fő tartalomra

Női identitásod mint áru? /nőnapra/

Szívem szerint egy gyűjtés következne itt arról, hogy milyen mocskos módja van a női identitással való kufárkodásnak, ugyanis kuruzslók egész hada lepte el a virtuális világot. De hogy ne legyen nagyon bő lére eresztve helyette a teljesség igénye nélküli felsorolás következik.
Hol a vérrel festés hozza meg majd a hőn áhított és elveszített nőiességedet, hol szertartások - akár drogok bevonásával - méhszertartások /pin@gőzölés/ öröm vagy transztáncok /tingli-tangli szabadon "mert mi másokat nem fogunk követni" jobbra zár balra zár szanaszét, ettől leszünk szabadok.
Általános körítés a papnőség, kis archetípusos duma, némi gagyi légzőgyakorlat.
Elvonulások amik egyszerű receptek a gyógyulásra. 
Ha esetleg bármelyikben volt már részed ne bánd, mert nagyon jól működő pszichológiai csapda áldozata lettél. Törődj bele ez van!
Az a bizonyos egyszerű recept
Végy egy bizonytalan lelkiállapotú embert és kínálj neki azonnali és nagyon egyszerű gyógyulást, tisztulást, egészséget vagy valami hasonlót. Ugrani fog azonnal, mert mindenki az egyszerű megoldásokra vágyik. Egy kis szeánsz hétvégén és működni fog az életem, amivel már jó ideje elégedetlen vagyok. Sajnos ez nem igaz. A komoly problémák komoly megoldásokat kívánnak. A hosszú ideje torzulást mutató állapotunk akár fizikai, akár lelki értelemben hosszú, kitartó munkát, teljes életmódváltást, odafigyelést, új szokások beépítését kívánja meg. 
Elveszített nőiesség
Úton útfélen olvashatjuk, hogy elveszített nőiességünket nem tudjuk megélni és hogy a nőknek mindig másokkal kell foglalkozniuk, magukra nincs idejük, ezért ragadd meg az alkalmat, mert majd mi - akik pár órás tanfolyamon már elsajátítottuk hogyan kell ezt csinálni - átadjuk a tudást.
Itt most egyperces néma csendet tartok mert meg kell gyászolnom az értelmet. 
Tegyük fel magunkban a kérdést, hogy mit jelent nőnek lenni és hogy egyáltalán ezt a tényt el tudjuk e veszíteni! Miért szólítja meg a nőket az, amikor valaki azt mondja nekik, hogy már nem nők! Benyomnak egy félelem alapú gombot. Jaj lehet hogy elveszítettem valamit? Mert halad az idő és öregszem vagy mert esetleg nem jön össze egy párkapcsolat vagy nem vagyok magammal elégedett? Akkor most mit tegyek? Itt azt írják ha elmegyek egy transzgenerációs jurtás, zsályás hiperűrugrásra akkor rendbe jön minden! Akkor fizetem is az irreálisan felárazott elvonulást.
Ezt a félelemgombot könnyű benyomni de attól még nem igaz. 
Miért szaporodott el ez a jelenség? Hogyan lett hirtelen ennyi "guru" nőiesség témában? Lehetetlen küzdeni azzal, hogy mindenki vezető akar lenni. Gyorsan, komoly előképzettség nélkül, két hétvégés vagy két hónapos szinte minden esetben tartalom nélküli tanfolyamok elvégzése után ő már bizony tudja mit jelent tanítani, közösséget vezetni, alkotni, ismeri az emberi lélek rejtelmeit, az anatómiáról már nem is beszélve. 
De hogy miért van az ilyeneknek ennyi létszámban sikeres programja? Mert itt is az egyszerűség a válasz. Nem baj hogy nincs fejlődés, de senki nem is állított elénk kihívásokat! Azt mondták működni fog és minden rendbe jön!
Kit zavarna ez az egész ha csak annyi lenne, hogy elvonul pár nő, meg néha összejön és elvannak.
De ennél többről van szó. Elveszik a lehetőséget azok elől, akik annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsanak állandóan fejlesztik magukat szellemi és fizikai szinten. Például egy pszichológus, vagy komoly szellemi vezető vagy egy edző elől. 
Azt hiszitek nem tudom, hogy az ég világon minden területen éppen ez történik? Lehetsz te fodrász, fotós vagy akár cukrász a nyomulós gagyi bevág a minőség elé és lenyomja azt. Ezért amikor szolgáltatást veszel igénybe vagy vásárolsz valamit légy tudatos nő! Légy körültekintő és ha nem azt kapod amire vártál hagyd ott az illető szolgáltatót /ne feledd hogy ezek az önjelölt guruk is azok/! Nehéz nemet mondani és ezt ők nagyon jól tudják, de ezért az egyszerű kis momentumért ne kerülj méltatlan helyzetbe! Ne támogasd a nőiességünk középkori szintre rángatását, mert pontosan így a mi asszisztálásunkkal vész el ebből a világból a minőség minden szinten! 
Ha nő vagy de nem érzed jól magad a bőrödben, pontosan tudod mit kell tenned, hogy elérd a céljaidat. Senki más nem fogja helyetted megtenni ezeket! Azt pedig, hogy nő vagy senki nem veheti el tőled, még egy jól célzott marketingfogás sem!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sóhaj vagy kérés

Egy állandósult gondolat, mardossa a torkomat, mint az idei tavasz - általa - lassúlni látszik az ébredésre váró akarat.

Nem tetszik

Fontosak e a megnyílvánulások a virtuális világban? Ha úgy érezzük igen, akkor mégis kinek és miért? Sokszor úgy érzem nekem fontos, hogy elmondjak valamit, kiálljak valami mellett de másnak nem igazán fontos ezért legtöbbször meg is tartom magamnak. Viszont tegnap este sírós röhögőgörcsöt kaptam egy hozzászólástól és komolyan elgondolkoztam. Ezért most veszem a bátorságot és megnyílvánulok. Szeritem a virtuális közösségi platformok át fogják venni a média szerepét. Teljesen lejáratták magukat a minden oldalról fizetett propaganda hírportálok. Azon kívűl, hogy a hitelességük már rég megkérdőjeleződött - remélem, hogy mindenki szemében és minden oldalon -  teljesen beszűkült a kommunikációjuk. De már majdnem hogy mindegy is, mert az információ úgy áramlik közöttünk különböző platformokon, mint a gondolat. Olyan sebessen és színesen. Ez amúgy egy csoda, de van egy kellemetlen oldala is. Na mondom mi volt tegnap. Nézegettem egy számomra nagyra becsült festőművész képét, egy gyűjteményes o